TSK'dan Twitter açıklaması

15 Aralık 2009 15:33  

 

TSK'dan Twitter açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi internet sitesinin www.tsk.tr olduğunu, bunun dışındaki sitelerin TSK ile ilişkisinin bulunmadığını açıkladı. İnternet sitesi Twitter'da yer alan haberlerle ilgili bu açıklamayı yapan TSK, “www.tsk.tr” dışındaki sitelerin "bizimle ilgisi yok" dedi.

İnternet sitelerinde dolaşan "TSK'da Twitter modasına uydu" tarzı haberler üzerine açıklama yapan TSK, Twitter adlı internet sitesinde yayınlanan Genelkurmay Başkanlığı'na ait haberlere inanılması gerektiğini belirtti.

Twitter'da Genelkurmay'ın sayfasında karargahtan haberlere ve bilgi notlarına yer veriliyor.

Genelkurmay Başkanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin resmi internet sitesinin “www.tsk.tr” olduğu belirtilerek, bunun dışındaki internet sitelerinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişkisi olmadığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan bilgi notunda, şunlar kaydedildi:

“Bir internet sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri internet sitesinden alınan bilgilerin yayınlandığı görülmüştür. Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesi 'www.tsk.tr'dir.

Bunun dışındaki internet sitelerinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişkileri yoktur. Bu ve benzeri internet sitelerindeki yayınlara güvenilmemelidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


Hürriyet.com.tr

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0