'Tek başınaydım' dedi ama ifade ile Adli Tıp raporu çelişiyor

20 Eylül 2009 05:01  

 

'Tek başınaydım' dedi ama ifade ile Adli Tıp raporu çelişiyor

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan tutuklanan Cem Garipoğlu'nun savcılık ve mahkemede verdiği ifade ile Adli Tıp Kurumu raporu ve polis tutanakları arasında açık çelişkiler var.

İSTANBUL - Kamera kayıtlarına göre Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut’u arka kapıdan eve aldıktan sonra ön kapıdan eve giriyor ve 10 dakika sonra da testere almak üzere evden çıkıp nalbura gidiyor.

KAMERA KAYITLARI İLE İFADE FARKLI
Ancak ifadesinde, Karabulut’a bahçe ve havuzu gösterdiğini, sohbet ettiklerini, öpüştüklerini, 30 veya 45 dakika sonra birşeyler yediklerini, bu sırada üç kadeh votka içtiğini daha sonra cep telefonundaki mesajlar yüzünden kavga ettiklerini öne sürüyor.

Güvenlik kamerası kayıtları ikilinin evde kaldığı sürenin sadece 10 dakika olduğunu gösteriyor.

BİRDEN ÇOK DARBE VAR
Cem Garipoğlu, itiş kakış sırasında mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile 3 kez karın bölgesine vurduğunu, daha sonra aldığı testere ile kafasını kestiğini öne sürüyor.

Adli Tıp Raporuna göre cesette daha fazla kesik var. Boyundaki kesik de düzgün. Bütün bunlar Garipoğlu'nun öne sürdüğü cinnet ve panik konusunda soru işaretleri oluşturuyor.

YANINDA BİRİLERİ VAR MIYDI?
Cem Garipoğlu, ifadesinde cinayeti tek başına gerçekleştirdiğini, hatta babasının dahi olaydan saatler sonra haberi olduğunu öne sürüyor.

Oysa, Adli Tıp Raporu, Münevver Karabulut’Un üzerindeki tükürük ve kan incelemelerinde, Garipoğlu ailesinin erkek bireylerine ait birden çok DNA örneği bulunduğunu ortaya koymuştu.

CİNAYET PLANLI MIYDI?
Garipoğlu ifadesinde mesajları görünce cinnet getirdiğini, birçok şeyi hatırlamadığını ileri sürüyor.

Polisin olay yeri inceleme tutanaklarında ise, genç kızın tüm eşyaları titizlikle toplandığı yer alıyor. Bu da olayın planlı bir şekilde yapıldığı izlenimini doğruyor.. 

ntvmsnbc.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0