Müdür, kadın öğretmeni bu hale getirdi

16 Şubat 2009 22:29  

 

Müdür, kadın öğretmeni bu hale getirdi

İzmir’de bir lisenin kadın beden eğitim öğretmenini okul müdürü yumruklarla dövdü. Boğazı sıkılan öğretmenin gözü ve yüzünde morluklar oluştu. 

İZMİR - Buca Anadolu Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Funda Balabanuluğ, okul müdürü E.A’nın kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. 

Doktor raporunun alınması için hastaneye giderken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Balabanuluğ, okul müdürünün hiçbir neden yokken kendisine saldırarak dövdüğünü iddia etti. Yüzünde ve gözünde morluklar oluşan bir çocuk annesi Funda Balabanuluğ, okuldaki olayı şöyle anlattı:

“22 yıllık öğretmenim, 19 yıldır da Buca Anadolu Lisesinde görev yapıyorum. Okulun, beden eğitimi zümre başkanıyım. Okul müdürünün yanına spor koluyla ilgili görüşme yapmak için gittim. Odasına girdiğimde bana bağırmaya başladı. Benden önce bir şeye sinirlendiğini düşündüm. Herhangi bir neden yokken yüzüme yumruklar atmaya başladı. Sonra da boğazımı sıktı. Gürültüyü duyarak odaya gelen öğretmen arkadaşlar, beni müdürün elinden bir süre alamadılar. Müdürden şikayetçiyim.”

Balabanuluğ’un şikayeti üzerine okul müdürü E.A, polis tarafından Buca Polis Merkezi’ne getirildi. E.A. ifadesinde, Balabanuluğ’un odasına girerek kendisine hakaret ettiğini, dışarı çıkmasını isteyince masasına yumrukla vurduğunu, bunun üzerine aralarında itişme yaşandığını ileri sürdü. Müdür E.A. da, beden eğitimi öğretmeni Balabanuluğ’dan şikayetçi oldu. 

ntvmsnbc.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0