Durmak Yok Yola DEVAM

19 Mayýs 2018 00:06 / 1271 kez okundu!

 

Durmak Yok Yola DEVAM

 

Erken seçim kararý, isabetli bir karar oldu. Kendisini dev aynasýnda görenler bu kararýn, ÝYÝ Parti’nin yolunu kesmek amacýyla alýndýðýný öne sürdü. Gören, duyan da sanýr ki, siyasete yeni bir aktör geldi, tozu dumana katacak, müzmin nefret objelerini zorlayan bir rakip olacak. Onlar sana dursunlar, ana muhalefet, günlerce aday sorunu yaþadý. Olmasý gereken, K. Kýlýçdaroðlu’nun adaylýðý iken, çocukça bir gerekçeyle aday olmayacaðý duyuruldu. Neymiþ efendim; partili cumhurbaþkaný olamazmýþ. Bunlarýn, sistemin deðiþtiðinden de haberi yok demeyeceðim. Elbette var da iþlerine gelmiyor. Hep yaptýklarý gibi tipik þark kurnazlýðýna baþvurarak, zihin bulandýrmaya çalýþýyorlar. 

 

*****

 

Durmak Yok Yola DEVAM 

 

Erken seçim kararý, isabetli bir karar oldu.

Kendisini dev aynasýnda görenler bu kararýn, ÝYÝ Parti’nin yolunu kesmek amacýyla alýndýðýný öne sürdü.

Gören, duyan da sanýr ki, siyasete yeni bir aktör geldi, tozu dumana katacak, müzmin nefret objelerini zorlayan bir rakip olacak.

Onlar sana dursunlar, ana muhalefet, günlerce aday sorunu yaþadý. Olmasý gereken, K. Kýlýçdaroðlu’nun adaylýðý iken, çocukça bir gerekçeyle aday olmayacaðý duyuruldu.

Neymiþ efendim; partili cumhurbaþkaný olamazmýþ.

Bunlarýn, sistemin deðiþtiðinden de haberi yok demeyeceðim. Elbette var da iþlerine gelmiyor. Hep yaptýklarý gibi tipik þark kurnazlýðýna baþvurarak, zihin bulandýrmaya çalýþýyorlar.

Acaba bu malum zihniyetin oy verenleri veya aydýnlarý(!) sormaz mý, bu ülkede ne zaman organik baðý olmasa bile partili olmayan bir cumhurbaþkaný oldu.

En objektif ve partisiz olaný onlara göre A.Necdet Sezer idi.

Zaten, bu ülkede tarafsýzlýðýn ve objektif olmanýn ilk þartýdýr CHP ve onun zihniyetinde olmak.

Mesela, onlarý savunan medya ve yazarlarý, objektiftir ama diðerleri yandaþ veya kalemþör…

Neyse bu hallerine alýþtýk artýk.

Dönelim seçim sürecine.

Nihayet adaylar belli oldu.

Cumhur ittifakýnýn adayý, Recep Tayyip Erdoðan. Adý marka, bu kadarý yeter.

CHP’nin adayý, rozeti çýkarýnca partisizleþen(!) ve “Gel bakayým buraya” diye çaðýrýlan Muharrem Ýnce.

ÝYÝ Parti’nin adayý, “Bir kadýn olarak, adaylýktan çekilmeyeceðim” diye, cinsel kimliðine vurgu yaparken, geçmiþinde de þimdi de eril bir dile teslim olmuþ Meral Akþener.

HDP’nin adayý, 15 Temmuz gecesi, Kürtlere sokaða çýkmamalarýný söylerken, hendeklere canlý kalkan olunmasýný isteyen; Kobani bahanesiyle, sokak çatýþmalarýný körükleyip, Yasin Börü ve arkadaþlarýnýn katline sebep olan, sonra da herkesi aptal yerine koyarcasýna inkâr edip, maðduriyet edebiyatý yapan Selahattin Demirtaþ.

Medyanýn þiþirdiði SP’nin adayý, Temel Karamollaoðlu.

Ve Perinçek…

100 bin imzayý toplayanýn aday olduðu, ittifakla barajýn sýfýrlandýðý ve zorunluluktan kaynaklý olsa da birbirlerinin sivri yanlarýný görmezden gelerek tahammülü öðrettiði, yeni sistem ile seçim gününe doðru gidiyoruz.

Muharrem Ýnce’nin “Önce 81 milyon iri olacak, diri olacak, bir olacak, beraber olacak.”Derken tebessüm ettirmesi, Meral Akþener’in eski tarz siyasetiyle borçlarý silmeyi vadetmesi ve hýzlý trenin göçü arttýrdýðýný söyleyerek beyin yakan bilge (!) T. Karamollaoðlu ile, renkli, þen þakrak bir seçim sathýna girmiþ bulunuyoruz!

Her sabah Facebook’u açtýðýmda güne kahkahayla baþlýyorum. Tevekkeli deðil, epeydir iþ yapmýyor Komedi Showlar!

Ee ekmek elden su gölden!

Nasýlsa 16 yýldýr, bir sihirli el yönetiyor ülkeyi! Yollar, köprüler, havalimanlarý kendiliðinden oluyor. Kendiliðinden büyüyor ve geliþiyor ülke! Zaten, bir þey olduðu da yok onlara göre ya! Cumhuriyet, 16 yýl önce kuruldu! Eðitim sistemi hakeza!

Problemsiz, Ýsviçre gibi bir ülkeydik! Erdoðan bir geldi, Afganistan’a dönmüþüz Yýlmaz Özdil’e göre.

Ya þaka ediyorlar ya da bu arkadaþlarýn beyin kortikal bölgeleri büzüþme yapmýþ. Ýdeolojik haplarýnýn etkisi olsa gerek.!

Cumhur Adayý, ülke sorunlarý hatta bölge sorunlarýyla cebelleþirken, diðerleri hala eski Türkiye tarzý polemiklerle meþguller…

Ülke yönetmeye aday olanlara bakýyorum da….

“30 yýllýk AK Partili olarak”

Durmak yok, yola DEVAM diyorum…

 

Güldalý COÞKUN

muzakerat.com

18.05.2018

 

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mayýs 2018 00:15

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.