Kadir İnanır'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

12 Mart 2018 22:23  

 

Kadir İnanır'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Geçirdiği beyin rahatsızlığını atlatan Kadir İnanır, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Kadir İnanır, sağlığına kavuştuktan sonra, tedavi sürecinde yer alan doktorlar ile birlikte basın mensuplarının önüne çıktı. Sağlık durumun iyi olduğunu belirten İnanır, hastalığı süresince yanında olan herkese teşekkür etti.

Türk sinemasının sayılı aktörlerinden Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Tedavi süreci tamamlanan ve sağlığına kavuşan İnanır, tedavi sürecini yürüten doktorları ile bu akşam bir alışveriş merkezinde kameraların önüne geçti. Toplantıya Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, tedavi sürecini yöneten doktorları Prof. Dr. Reha Baran, Prof. Dr. Yunus Aydın, Prof. Dr. Ergun Demirsoy, Prof. Dr. Rüştü Serter ve Dr. Beyza Çiftçi Yalçınkaya katıldı.

DOKTORLARIMIN DIŞINDA HİÇBİR SPEKÜLASYONA İNANMAYIN

İnanır konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Tedavi sürecinde yanında olan herkese teşekkür eden Kadir İnanır, biraz tehlikeli bir olayla karşılaştık. Önce inançlı bir insan olduğum için, sonra da Türkiye'nin büyük doktorlarının büyük gayretleriyle şu anda hiç bir arızası olmayan, sağlıklı bir insan olarak karşınızdayım."

ntv.com.tr 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0