İzmir’de esrarengiz kaza

04 Nisan 2009 12:59  

 

İzmir’de esrarengiz kaza

İzmir’de özellikle belediyelere yaptığı operasyonlarla tanınan Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Gök İzmir Narlıdere çıkışında trafik kazası geçirdi. Aracına arkadan çarpılan Savcı Gök ile polis memuru şoförü ve koruması yaralandı. 

İZMİR’DE özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök’ün de aralarında olduğu ikisi polis 4 kişi trafik kazası sonucu yaralandı. Belediyelerde birçok operasyona imza atan Savcı Gök, Narlıdere çıkışında trafik kazası geçirdi.

ARKASINDAKİ ARAÇ ÇARPTI

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Gök’ün polis memuru şoförü Ahmet Sarıçiçek’in kullandığı 35 UV 687 plakalı araca, Çeşme İzmir otobanı Narlıdere çıkışında Nuri Kavur yönetimindeki 35 UES 51 plakalı araç arkadan çarptı. Savcı Gök’ün de içinde bulunduğu araç yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu.

YARALI OLARAK KURTULDU

Kazada Gök, şoförü Ahmet Sarıçiçek ile koruması polis memuru Bülent Tavan yaralanarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Arkadaki Nuri Kavur yönetimindeki araçta bulunan Ebru Tülümer ise hafif yaralı olarak Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavur gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. ARDA YAVUZ


İşte süper SavcI GÖK’ÜN yürüttüğü operasyonlar

ANAFOR: Gök`ün koordinasyonunda 11 ildeki operasyonda 67 kişi gözaltına alınmıştı. Cete elebaşı A.T.B’nin de yakalandığı operasyonda 39 kişiden 19’u tutuklanmıştı. l Cezaevi: Urla’da cezaevinde bazı gardiyanların, bazı mahkumlarla işbirliğiyle içeriye uyuşturucu ve cep telefonu soktukları iddiaları üzerine Gök, soruşturma başlatmıştı. 5 infaz koruma memuru tutuklanmıştı. l Şafak: Buca’da 400 jandarmanın katıldığı operasyonla 600 milyon liralık yolsuzluğu ortaya çıkardı.19 kişi tutuklanmıştı. l Terör örgütü operasyonları: DHKP ve PKK’ya yönelik operasyonlarda 55 teröristi tutuklattı. l Kumsal: Çeşme’de ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 25 zanlıdan 11`i tutuklanmıştı. l Rıhtım: Çıkar amaçlı örgüt takibe alındı. Elebaşılığını C.T.’nin yaptığı örgütten yakalanan 38 kişiden 10’u tutuklandı. l Çelik yelekli çete elebaşı: Bornova’da iki ayrı bar sahibinin öldürülmesi olayıyla ilgili çete elebaşı M.Y. ile 42 kişiyi yakalattı. M.Y, çelik yelek ve Uzi silahla yakalandı. 22 kişi tutuklandı. l Arıkovanı operasyonu: Aralarında Buca Belediye Başkanı C.Ş. ile kardeşinin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Zanlılar daha sonra serbest bırakıldı. l Sarmaşık: Gök’ün talimatıyla Güzelbahçe Belediyesi’ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı ile birlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı. 21 kişi tutuklandı.


Aracına çarpana gözaltı talimatını kendisi verdi

Gök’ün, acil servisteki müdahaleler sırasında yanına gelen polise sürücü Kavur’un gözaltına alınması talimatını verdiği öğrenildi. Karakola götürülen Kavur’un, bir gıda firmasında çalıştığı belirlendi. 

Star

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0