İşte, karantinada kısmi özgürlük ve Kovid-19/ koronavirüsün biteceği tarih!

05 Nisan 2020 16:53  

 

İşte, karantinada kısmi özgürlük ve Kovid-19/ koronavirüsün biteceği tarih!

Herkes, “Koronavirüs, Kovid-19 salgını ne zaman bitecek? Karantina ne kadar devam edecek?..” gibi soruların cevabını arıyor. Korona salgınının karantinada kısmi özgürlük ve bitiş tarihine dikkat çeken bir paylaşım- haber de bu noktada özel bir dikkat çekti

HABER MERKEZİ

“Koronavirüs salgını bir deneydir!” diyen ve Kovid-19 salgınının ne zaman biteceğinin belli olduğunu belirten özel bir paylaşımın ardından yapılan haberle o tarihler ortaya kondu.

“Koronavirüs, Kovid-19 salgını ne zaman bitecek… Karantina ne kadar devam edecek?..” gibi soruların cevabına, süreç öncesi ve salgın sırasında olan-bitene dair görüşlerini de sıralayarak maddeler halinde açıklık getiren bir araştırmacı bakın neler dedi.

Gazeteci bir dönem de gazete sahibi ve “OMG Gübre”nin sahibi İbrahim İncal’ın “Arkadaşlar koronavirüse ilişkin son görüşlerimi paylaşıyorum”  diyerek “Turkishnews”e de yansıyan derlemesini, gerekli imla vs düzenlemelerini de yaparak sunuyoruz.:

1- Bu salgın bilimsel, sosyal, iklimsel digital planlı bir deneydir.

2- Aralık 2015’de Paris’de imzalanan Birleşmiş Milletler iklim Değişikliği çerçeve Sözleşmesi gereğince, 2020 yılından başlamak üzere 2030 yılına kadar DÜNYANIN SOĞUTULMASI kararlaştırılmıştır.

3- Trump, Obama tarafından imzalanan bu Sözleşme’nin “ABD’ye karşı bir ekonomik savaş” olduğunu söylemiştir.

4- Dünya Meteoroloji Örgütü, 6 şubat 2019’da yaptığı açıklama ile 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarının “Son 170 yılın en sıcak yılları” olduğunu ve yükselme eğrisinin devam ettiğini belirtmiştir.

5- Bu gelişmeler olurken Dünya Sağlık Örgütü tüm dünyaya, bir salgına hazırlanılması talimatı vermiştir. Türkiye’de, 13 Nisan 2019’da yayınlanan “Pandemi Genelgesi” ile hazırlıklar başlamış ve Ağustos - Eylül 2019 aylarında illerin tamamı hazır hale getirilmiş ve “Ulusal Pandemi Planı” yayınlanmıştır.

 

6- AK Parti ve MHP’nin ortak teklifi ile Termik Santrallere verilen ilave süreye ilişkin kanun Erdoğan tarafından VETO edilerek Termik Santraller Aralık 2019’dan itibaren kapatılarak Türkiye Salgına hazır hale getirilmiştir.

7- Salgın, Pandemi, Bill Gates ve John Hopkins Üniversitesi tarafından NewYork’da 18 Ekim 2019 tarihinde 3.5 saat süren bir simülasyon ile tüm dünyaya ilan edilmiştir.

8- Halen ABD’deki tüm veriler, dünyaya John Hopkins Üniversitesi tarafından servis edilmektedir.

9- Salgın pandemi süresinin Dünya için 6 ay olduğu açıklanmıştır. ilk vaka, 17 Kasım 2019’da Çin’de başlamış olup, 6 aylık süre 17 Mayıs 2020’de dolmaktadır. Yani bu salgın, dünyada Mayıs sonu itibariyle tamamen bitecektir.

10- Ulusal düzeyde yani Türkiye için ise salgının süresinin 6 hafta olduğu “Ulusal Plan”da açıkça belirtilmiştir. Türkiye’de ilk vaka 19 Şubat 2020’de Rize’de tesbit edilmiştir. Buna göre 12 hafta, 13 Mayıs 2020’de dolmaktadır.

11- Salgınları, başından ve sonundan 3-4 haftasının KULUÇKA ve SÖNME olarak kabul edebiliriz. Buna göre, Türkiye’de 20 Nisan civarında ölümler bitecektir.Dünya’da ise 30 Nisan son diyebiliriz.

12- Rahat olun kendinizi koruyun. Bu salgına sebep olan koronavirüs, bulaşıcı virüslerin en yumuşak kalpli en insaflı üyelerinden biridir; bu planlı deney için özel olarak seçilmiştir.

13- Bu planlı deneyle insanlar evde tutularak, fabrikalar ve küçük heryer kapatılarak, ulaşım durdurularak hayat bilinçli olarak yavaşlatılmıştır.

14- Salgın sırasında, uzaydaki 22.000 uydu, bilim adamları ve milyonlarca kamera ve bilgisayarlar ile her türlü bilgi derlenmektedir. 

Sıcaklık düşüşü, iklim değişikliği, okyanuslar denizler ve göllerdeki yaşam balık artışı, hayvan davranışları, kutuplar, kirlilik düzeyi vs. herşey kayıt altına alınıyor insanlığın geleceği için

15- Salgın sırasında insanlar Çin’de “wechat” Rusya’da ve ABD’de başka digital sistemlerle takip edilmekte ve yeni digital uygulamalar test edilmektedir.

16- Salgın sırasında kapitalistler özellikle Amerikan Merkez Bankası FED öncülüğünde bol miktarda para basarak Dünya varlıklarını borsalar üzerinden yağmalamaktadırlar.

Salgın bittiğinde, birçok zenginlik el değiştirmiş olacak.

17- Koronavirüse rağmen Çin’de hayat kısmen yavaşlamasına rağmen, Ocak 2020 ayı, “Son 170 yılın en sıcak Ocak ayı” olarak kayıtlara geçmiş olup salgından sonra Dünyada üretim yeniden planlanacak büyük ihtimalle termik santraller yasaklanacak ve Paris iklim anlaşması sayesinde dünyanın ısınması sona erdirilecek ve soğuma başlayacaktır.

18- Salgın sırasında denenen digital faşizan uygulamalar kalıcı hale gelecek “BÜYÜK GÖZALTI” daha da kapsamlı hale gelecek, nefes alışımız dahi izlenecek her türlü kaçamak imkansız hale gelecektir.

19- SONUÇ: Bu salgın pandemi planlı bir deneydir. 

Karantinaya ve hayata devam. 20 Nisan’dan itibaren kısmi özgürlük başlıyor.

 

İbrahim İncal kimdir?

Hukuk eğitimi alan, döneminin en zorlu siyasi davalarında avukatlık yapan İbrahim İncal, ‘Yeni Ekonomi’ ile önce gazeteci ardından kurduğu “Demokrat Ege” ile gazete patronu oldu. Ancak, bu işi sürdüremedi. Takip eden yıllarda Berlin Duvarı’nın yıkılması ve Doğu Bloku’nun dağılması ile yolu Küba’ya düştü. 

Küba dostu olarak gerçekleştirdiği ziyaret,  bugün “Devlet bana zorla gübre fabrikası kur” dedirten sürece götürdü. 1993’te başladığı bu yolculuk ve 25 yılın sonunda dünyanın en yenilikçi gübresini üretti. 

Üretti ama  kendi ifadesi ile ‘köyün delisi olmaktan’ da vazgeçmedi. İncal, OMG Gübre sahibi.

dikgazete.com

03.04.2020

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0