İnsanın kanını donduran vahşet

08 Temmuz 2010 16:55  

 

İnsanın kanını donduran vahşet

Kayseri'de hamile sokak köpeğinin karnı, kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Akıl almaz bir vahşete maruz kalan sokak köpeği, parkın içinde yavruları ile birlikte ölüme terk edildi.

KAYSERİ (İHA) - İnsanın kanını donduracak olay, Melikgazi ilçesi Nuri Has Mahallesi Nuri Has Parkı içerisinde meydana geldi. Gece geç saatlerde polis ekiplerine gelen "bıçaklanma" ihbarı üzerine Nuri Has Parkı'na çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şok oldu. Kimliği belirsiz kişiler tarafından park içerisinde karnı yarılarak yavruları dışarıya çıkarılıp ölüme terk edilen sokak köpeği, polisleri şaşkına çevirdi. Durumu haber merkezine telsizle bildiren polis ekipleri, olay yerine veteriner hekim gelmesini istedi. Ancak yapılan çağrılara Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi tarafından bir karşılık verilmedi. Polis ekiplerinin uğraşlarına rağmen, yavruları ile birlikte ölüme terk edilen sokak köpeğine müdahale edecek bir veteriner bulunamadı.

Parkın içinde yavruları ile birlikte ölümü bekleyen köpeği gören vatandaşlar, "Eğer zengin birinin köpeği olsaydı ambulans bile gelirdi" diyerek isyan etti.

Son çare olarak polis ekipleri tarafından olayın gerçekleştiği parka belediye ekipleri çağrıldı. Yaşam mücadelesi veren sokak köpeği hayatını kaybederken, yavrulardan biri de annesi ile aynı kaderi paylaştı.

Vahşete tanık olan ve sokak köpeğini kurtarmaya çalışan polis ekiplerinden bazıları gözyaşlarını tutmakta zorlanırken, vatandaşlar da bu akıl almaz vahşeti gerçekleştirenlere beddua yağdırdı.

Polis ekipleri tarafından insanın kanını donduran bu vahşeti gerçekleştirenlerin bulunması için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.


mynet.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0