Hayvanat bahçesindeki midilli atlarını çalıp kestiler

05 Şubat 2011 21:34  

 

Hayvanat bahçesindeki midilli atlarını çalıp kestiler

Sakarya'nın Hendek ilçesindesi hayvanat bahçesindeki midilli cinsi iki at, kimliği meçhul kişiler tarafından çalınarak kesildi.

HENDEK - Hendek Belediyesi’ne ait olan sayfiye yeri Selman Dede Mesire Alanı’ndaki hayvanat bahçesi çalışanları gün içerisinde midilli cinsi iki atın olmadığını farketti.

Çevrede araştırma başlatan belediye ekipleri mesire alanının bitişiğinde bulunan fındık bahçesindeki kemik ve kafataslarından atların çalınıp burada kesildiğini belirledi. Olay hemen belediye yetkilileri ile jandarmaya bildirildi. Bu arada yapılan araştırmada hayvanat bahçesinden daha önce de birkaç keçinin kaybolduğu da ortaya çıktı.

EMEKLİ PAŞA İLE İŞADAMI HEDİYE ETMİŞTİ
Meside alanından çalınan midillileri Hendekli olan jandarma eski genel komutanlarından Emekli Orgeneral Rasim Betir ile işadamı Ferhan Çürüksulu’nun hibe ettikleri öğrenildi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yaşanan hırsızlık olayının çok üzücü olduğunu belirterek, "Kimsede ahlak kalmamış. Biz halkımızın hizmetine sunmuş olduğumuz mesire alanında değişik hayvan türlerinden oluşan bir hayvanat bahçesi yaptık.

Vatandaşlarımız hoşça vakit geçirsinler istedik. Ancak önceden çalınan keçilerden sonra şimdi çalınan atlar nedeniyle üzüntülüyüz. Hangi insan bunu yapar?" diyerek tepkisini dile getirdi. (dha)


Radikal


 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0