MUHALEFETÝN TEST TEPKÝSÝ

17 Kasým 2020 16:56 / 1890 kez okundu!

 

 

Külliye’de adli yýl açýlýþý için düzenlenen törene davet edilen, protokol dahil tüm davetlilerden Kovid-19 testi isteniyor. CHP Genel Merkezi’ne de gönderilen belgede Kýlýçdaroðlu’na test yapýlarak sonucun iletilmesi gerektiði belirtiliyor. Sen misin bu ayrýcalýklý zümrenin temsilcisinden test isteyen!

 

****

 

MUHALEFETÝN TEST TEPKÝSÝ

 

Külliye’de adli yýl açýlýþý için düzenlenen törene davet edilen, protokol dahil tüm davetlilerden Kovid-19 testi isteniyor. CHP Genel Merkezi’ne de gönderilen belgede Kýlýçdaroðlu’na test yapýlarak sonucun iletilmesi gerektiði belirtiliyor. Sen misin bu ayrýcalýklý zümrenin temsilcisinden test isteyen!

CHP Grup Baþkaný, adeta çýldýrmýþ gibi ekranlarda baðýrarak þunlarý söylüyordu:

"Þu hadsizliðe bak. Ana muhalefet partisinin Genel Baþkaný’na "testini yaptýr, yolla!" diyor. Bu bir hadsizlik, bu bir terbiyesizlik. Buradan uyarýyoruz. AKP ve onu yöneten küstah akýl, bir daha CHP'ye davetiye yolladýðýnýz herhangi bir yere böyle bir hadsizlik yapmayacaksýnýz. Ya davetiye yollamayýn ya bu rezilliði yapmayýn. Bu terbiyesizliði, yok hükmünde kabul ediyoruz ve çiðniyoruz. O sarayý yöneten küstah aklýn, iðrenç yaklaþýmlarýndan yaka silkiyoruz. Bunlarla siyaset yapmak zor…… " diyerek gönderilen belgeyi de yýrtýyordu.

Sonra da sosyal medyada þunlarý yazýyordu: "Ana muhalefet partisinin Genel Baþkaný’na "testini yaptýr yolla" diyorlar. Böyle bir hadsizlik var mý? Bir daha böyle bir hadsizlik yapmayacaksýnýz! Bu saygýsýzlýðý yok hükmünde kabul ediyoruz, bu terbiyesizliði reddediyoruz!!!"

Bu davranýþ biçimini sokakta veya trafikte görebiliriz. Fakat bunlar ülkeyi yönetmeye talip ikinci parti. Henüz küçük komplekslerini yenememiþ, “Sen benim kim olduðumu biliyor musun?” diyenlerin tavrýyla mý ülke yönetecekler? Tüm dünyada alýnan bu tedbirlerin, söz konusu onlar olunca esnetilmesi mi gerekiyor. Bu bilinçaltlarýnýn çok bariz dýþa vurumu deðil de ne?

Söylenen sözlerin satýr aralarýndaki, hazýmsýzlýk, hasetlik ve muhatabýný hakir görme durumu okunmuyor mu sanýlýyor? (Konuþmanýn tamamýnda “sen kimsin!” ifadesi de var.) Bu kafa ile ülkenin hangi ciddi meselesinde çözüm üretecek muhalefet partisi?

Üstelik bu tavýrdan birkaç gün sonra Kýlýçdaroðlu’nun temas ettiði baþta danýþmaný olmak üzere, avukatý ile bazý vekillerin testi maalesef pozitif çýktý. Mecburen Kýlýçdaroðlu da test yaptýrmak zorunda kaldý. Testin negatif çýkmasýna sevinirken, arkadaþlarýna geçmiþ olsun diyoruz.

Beslenen kin ve nefret çok fazla hata yapmaya neden olmaz mý? Akýl, mantýk, tutarlýlýk uçup gitmez mi bu derece öfkeyle? Erdoðan takýntýsýnýn, artýk kendilerine ciddi zarar verdiðini göremiyorlar mý?

Düþülen durumu, þu sosyal medya paylaþýmýyla kotarmaya çalýþan Grup Baþkaný Özgür Özel’in asabi tutumunun kime ne faydasý oldu acaba?

“CHP lideri test yaptýrýr mý?
- Evet.

Ne zaman?
- Kurallar gereði semptomu varsa ya da pozitif temasý varsa.

Sonucu kiminle paylaþýr?
- Whatsapp’tan sarayla deðil tüm halkýmýzla.

Saraydakiler ne yapar?

- Sýnýrsýz küstahlýk ve kuralsýz, sýnýrsýz ve müsrifçe test...”

Bunu yazan “eltim-görümcem” deðil; bir siyasetçi olan Özgür Özel.

Ýsyan deðil ama Allah’ým çok mu görüyorsun bize ergenlik sorunlarýný aþmýþ yetiþkin gibi davranan bir muhalefet partisini!

 

Güldalý COÞKUN

 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.