Futbolda deprem!..

03 Temmuz 2011 18:12  

 

Futbolda deprem!..

"Birçok flaş isim daha gözaltına alınabilir"

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, şike operasyonunu yorumluyor...

"Cumhuriyet tarihinin rant sağlama amaçlı en büyük organize suç örgütü operasyonu"

"Emniyetten aldığımız ilk bilgilere göre; Operasyon Salı gününe kadar sürecek. Birçok flaş işim daha gözaltına alınabilir..."

"Bu sabah itibariyle emniyetten aldığımız bilgiye göre; çok uzun süre devam eden bir hazırlık sonucunda sadece F.Bahçe değil; Trabzonspor, Beşiktaş ve diğer birçok küçük kulübün de aralarında bulunduğu kulüplere operasyonun söz konusu" diyen Yiğit Bulut, "Bu çok büyük kapsamlı, bütün internet yazışmalarının, telefon görüşmelerinin, para transferlerinin incelendiği bir operasyon" şeklinde konuştu.

ERGENEKON SANIKLARININ İFADELERİ DE DOSYADA
Şu anda gözaltında bulunan bazı Ergenekon sanıklarının konuyla ilgili ifadelerinin de dosyaya eklendiğini belirten Yiğit Bulut, "Yine aynı şekilde son borsa operasyonunda tutuklanan bazı futbolcuların, özellikle para transferleriyle ilgili ifadeleri de dosyaya eklenmiş durumda. Kamuoyu hatırlayacaktır. F.Bahçe'nin şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Sivasspor kalecisinin yediği iki gol tartışma yaratmıştı. O kaleci Korcan da gözaltında" dedi.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK OPERASYONU"
Olaya sadece futbol olarak bakılmaması gerektiğini vurgulayan Bulut, "Bu tamamen aslında maddi çıkar sağlamak için organize suç örgütü kuran yapıya yönelik bir operasyon. Salı akşamına kadar operasyonun süreceğine dair kesinleşmemiş bilgiler emniyetten dışarı ulaşıyor. Sadece Aziz Yıldırım değil, daha birçok kulüp yöneticisinin, çok flaş isimlerin önümüzdeki saatlerde gözaltına alınacağına yönelik bilgiler geliyor. Çok büyük bir operasyon. Cumhuriyet tarihinin özellikle rant sağlama amaçlı en büyük organize suç örgütü operasyonu olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Habertürk

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0