15 TEMMUZ'A DOKUNAN YANAR

04 Kasım 2018 09:24 / 1655 kez okundu!

 

 

“Bunlar Recep Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar ya...  Onu devirecek, ateşlerden çıkıp gelen şeytan olsa eyvallah edecekler. FETÖ devirsin, Amerika devirsin, bir askeri darbe devirsin, NATO  işgali devirsin... Biri devirsin de kim nasıl devirirse devirsin. Ruhlarını ona satmaya hazırlar. Neden böyle? Çünkü onların devirecek aklı, gücü, haklılıkları, halk desteği yok. O yüzden kime sarılacaklarını şaşırmış durumdalar.”

 

****

 

15 TEMMUZ'A DOKUNAN YANAR

 

Bunlar Recep Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar ya... Onu devirecek, ateşlerden çıkıp gelen şeytan olsa eyvallah edecekler. FETÖ devirsin, Amerika devirsin, bir askeri darbe devirsin, NATO işgali devirsin... Biri devirsin de kim nasıl devirirse devirsin. Ruhlarını ona satmaya hazırlar. Neden böyle? Çünkü onların devirecek aklı, gücü, haklılıkları, halk desteği yok. O yüzden kime sarılacaklarını şaşırmış durumdalar. 

Bunlar bilmiyor 15 Temmuz gecesi kaç kişi sokaktaydı.

Bilmiyor kaç kişi gözünü kırpmadan canını verdi.

Bilmiyor kaç kişi şehit olamadım diye üzülmekte.

Bilmiyor bir ay boyunca gece gündüz sokakta, meydanlarda kaç kişi demokrasi nöbeti tuttu.

Bunlar sanıyor ki; onlar hep Tayyip'in militanı. Sanıyor ki; sadece Erdoğan'ı korumak için sokaktaydı. Sanıyor ki; onlar aynı zamanda demokrasi için dövüşmediler. Sanıyor ki; darbe başarılı olsa Tayyip Erdoğan devrilecek ve demokrasi gelecek. Asıl batıl olan budur.

Cihangir ne bilsin batılı, ne bilsin Hakkı... Ona söyle demişler konuşuyor. Çünkü o gece kaç kişi sokaklarda meydanlardaydı bilmiyor. Nerden bilsin. O gece evinde darbeciler başarsın diye niyet namazı kılıyor, vesvas ül hannas duası ediyordu. 

Cihangir CHP listesinden vekil seçilmiş SP'li. Meclis kürsüsüne çıkınca kendini tahta çıkmış sandı. Verdi veriştirdi. İki batıl dedi. 15 Temmuz gecesi bunlar çatıştı dedi. Hak'la batıl demedi, diyemedi. Deseydi, batıl Erdoğan olacağından hak FETÖ'dür demeye dili varamadı. Maçası sıkmadı. Ama anlayan anladı onun ne demek istediğini. 

CHP listelerinden kimler vekil seçilmedi. 15 Temmuz tiyatrodur diyenler mi. Türkiye İran savaşsa İran safında yer alacak olanlar mı? Türkiye ekonomisine zarar olsun deyip alış verişi kesenler ve sonradan İP ye sözcü olanlar mı?.. Kimler kimler...

Cihangir ne bilsin batılı Hak'kı. O Fethullah'ı 'hak' sayıyor. Ama söyleyemiyor; onun yerine 'iki batıl' diyor. Sokaklara dökülen göğsünü tanka siper edene batıl diyor. Onları eli kanlı darbecilerle bir tutuyor. Ama o gece kuyruğunu kısmış evinde oturuyor. Batıllardan ona yarayacak olan kazansın diye niyet namazı kılıyor.

 

Firuz TÜRKER

04.11.2018

 

Son Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018 11:28

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.