Fethiye'de Köpeklere Akılalmaz İşkence

06 Nisan 2010 12:20  

 

Fethiye'de Köpeklere Akılalmaz İşkence

Fethiye'de, ayaklarına kum dolu bidon bağlanan köpekler canlı canlı denize atıldı. Olay, köpeklerden bazılarının kıyıya vurmasıyla ortaya çıktı.

FETULLAH DAĞLI/MUĞLA

Pazar günü piknik yapmak için Fethiye'nin Boncuklu Koyu'na gidenler açık denizde su yüzeyine çıkan siyah bir cisim gördü.

Uzaktan deniz üzerindeki cismin resmini çeken vatandaşlar daha sonra rüzgarın etkisiyle kıyıya yaklaşan cismi görünce insanın kanını donduran manzarayla karşılaştılar. Dalgaların kumsala getirdiği siyah cismin ayaklarına ve beline kum dolu bidon bağlanıp denize atılmış bir köpek olduğunu gören piknikçikler dehşete düştü. Çocuklar gördükleri manzara karşısında ağlarken babaları ölü köpeği sudan çıkardı.

İnsanı dehşete düşüren görüntünün şokunu atlatan vatandaşlar köpeğin ayaklarındaki kum dolu bidonları bıçakla keserek köpeği piknik alanının az ilerisinde bulunan çöp kovasına attı. Henüz bu olayın şokunu üzerinden atamayan vatandaşlar az ileride sazlıklar arasında aynı şekilde ayaklarına kum dolu kova bağlanıp denize atılmış ikinci bir köpeğin ölüsüyle karşılaştı. Olay bölgede toplu bir köpek katliamı olduğu ve suyun derinliklerinde bu şekilde öldürülmüş daha çok köpek olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

İHA

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0