Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi

03 Haziran 2018 19:50  

 

Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi

Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanını belirmek için sandığa gitti.Mevcut başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç arasında geçecek olan başkanlık seçimi, 20 binden fazla üyenin katılımıyla gerçekleşti. Televizyondan naklen yayınlanan Fenerbahçe başkanlık seçiminde 17.00'da stat kapıları kapanırken oy verme işlemi bir süre devam etti. Ardından oy verme işlemi tamamlandı ve Fenerbahçe'nin 33. başkanını belirlemek üzere sayıma geçildi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı 16 bin oy alarak rekor farkla Ali Koç oldu.

Fenerbahçe Kulübü, tarihi seçimlerinden birini yapıyor. 20 bini aşkın üye, 38 sandıkta 37. başkanını seçecek. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu olacak?

SEÇİM İŞLEMİ BAŞLADI...

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede oy verme işlemi saat 10.00'da başladı ve 38 sandıkta gerçekleştirildi. Saat 17.00'de stat kapıları kapandı. Sıradaki üyelerin oy verme işleminden sonra Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün talimatıyla oy sayım işlemine geçildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç'un seçim rengi ise beyazdı.

YILDIRIM VE KOÇ OYLARINI KULLANDI

Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen genel kurulda üyeler saat 10:00'da oy vermeye başladı. Saat 17:00'ye kadar devam eden oy verme işlemi sonrasında bütün sandıklar birlikte açılarak sayım işlemine geçilecek. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım 36 numaralı sandıkta, Ali Koç ise 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Aziz Yıldırım'ın listesi

Mithat Yenigün
Mehmet Kocadon
Nihat Özbağı
Mahmut Uslu
İlhan Ekşioğlu
Şekip Mosturoğlu
Ömer Temelli
Önder Fırat
Ozan Balaban
Ahmet Özokur
Fatih Öztürk
Selim Kosif
Ahmet Ketenci
Metin Doğan

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Yahya Uğur, Hürer Gündüz, Barış Göktürk, Levent Kınay, Murat Salar, Eray Arda

Ali Koç'un listesi

Semih Özsoy
Erol Bilecik
Burhan Karaçam
Sevil Zeynep Becan
Mustafa Tankut Turnaoğlu
Fethi Pekin
Metin Şen
Turhan Şahin
Mustafa Kemal Danabaş
Acar Sertaç Komsuoğlu
Simla Türker Beyazıt
Ömer Okan
Burak Çağlan Kızılhan
Şaban Erdikler

Yedek üyeler: Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.

karar.com

Son Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018 20:08

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0