Pınarların Katilleri Kahrolsun!

27 Temmuz 2020 12:24 / 2406 kez okundu!

 

 

Bazıları, “Pınarın katilleri İstanbul Sözleşmesine karşı olanlardır” diyor, yahu insan bu kadar yalancı, bu kadar iftiracı olur mu?

Ben bu ülkede İstanbul Sözleşmesi'ne karşı olan sayılı insanlardan biriyim. Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge başkanıyım, şimdiye kadar bu konuda onlarca yazı yazdım, birçok seminer verdim.

 

****

 

Pınarların Katilleri Kahrolsun!

 

Bazıları, “Pınarın katilleri İstanbul Sözleşmesine karşı olanlardır” diyor, yahu insan bu kadar yalancı, bu kadar iftiracı olur mu?

Ben bu ülkede İstanbul Sözleşmesi'ne karşı olan sayılı insanlardan biriyim. Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge başkanıyım, şimdiye kadar bu konuda onlarca yazı yazdım, birçok seminer verdim.

Bizim derdimiz aile yapımız bozulmasın, gençlerimiz kurda kuşa yem olmasın, kızlarımız gece masalarında meze olmasın, Pınarlar ölmesin diyoruz.

80 maddelik İstanbul Sözleşmesi'ni çok az kişi okuyup inceliyor, ama ağzı olan bu konuda konuşuyor.

Bu sözleşmenin kadın erkek eşitliği ve kadına yönelik şiddeti önleme ile alakası yoktur, bu sözleşme bir yandan kadın erkeği eşitlik üzerinde hep kavga ettirirken, diğer yandan kişiler arasında konuşmayı, tartışmayı yasakladığı için kavga ve kargaşaya, şiddete sebep oluyor. Karısıyla, kızıyla tartışan erkek evden uzaklaştırıyor ne haber?

Bu sözleşmenin asıl hizmet ettiği alan "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Cinsel Eğilimdir" ki, bundan asıl amaç LGBT ve dolayısıyla eşcinselliktir. Bu sözleşmeye taraf olanların bir kısmı için kadına yönelik şiddeti önleme gibi bir dertleri yoktur. Zaten bu sözleşme geldiğinden bu yanı aile içi şiddet yıl bazında parabolik olarak artıyor.

Şimdi soruyorum bu sözleşmede neden Toplumsal Cinsiyet Eşitliği 25 defa, Cinsel Eğilim 23 defa geçiyor? Bunun kadına yönelik şiddeti önleme ile ne alakası var? Cevap verin; İstanbul Sözleşmesinin hayranları!

İstanbul Sözleşmesinin 3. maddesine göre 18 yaş altı tüm kızlar kadındır, anne baba, kardeş başka bir ifade ile hiçbir aile büyüğü onu yaptığı davranışından dolayı uyaramaz. Hem evlenemez çocuktur deniliyor, cinsel birliktelikte bulunursa müdahale edemezsin kadındır diyor. Gel de bu tezatı çöz, çözebilirsen.

Vay benim ülkemin kadınları, kızları vay!

Moda sektörü senin peşinde,

Kozmetik sektörü senin peşinde,

Gececiler senin peşinde,

İstanbul Sözleşmesi bunların elini güçlendiriyor. Allah’ın izniyle bu oyunu bozacağız, üç dernekle yola çıktık, sayımız 3 BİN oldu. Üç yıldır sesimiz çıktığı, avazımız yettiği kadar bağırıp çağırıyorduk İstanbul Sözleşmesi bir beladır, ülkemizi bu beladan kurtarın diye.

Macaristan bizi duydu,

Rusya bizi duydu,

Ermenistan bizi duydu,

Elhamdülillah Türkiye de bizi duydu, Cumhurbaşkanımız bu sözleşmenin getirdiği/getireceği sıkıntıyı fark etti ve inşallah yakında reddedilecek.

Gel gör ki bazı defolu vatandaşlar Pınarın katili İstanbul sözleşmesine karşı olanlardır diyor. Bunlar kızlarımızın ölmesinden hoşnut olan kimselerdir bence. Çünkü kızlarımızı ölüme getiren tüm şartların oluşmasını istiyorlar.

Kız yarı çıplak giyinsin,

Kız gece hayatına gitsin,

Kız içki içsin,

Bir süre birileriyle arkadaşlık yaparken, canı istese partner değiştirsin. Bu konuda kimseden uyarı falan da almasın.

Ey gencim kendine gel,

Gece hayatını bir marifet sayma!

Rakı içmeyi bir meziyet sayma!

Gayri meşru hayatı kendine yakıştırma!

Başka bir ifade ile Allah’a meydan okuma!

Bu yanlışta diretirseniz katil ya da maktul olma ihtimalin yüksek olduğu gibi ebedi hayatınız da kararır.

Gençlerimizi bu tür cinayetlerden korumak için bir seveni olarak, bir büyüğü olarak, bir yakını olarak uyarmalıyız.

Gençlerimizi çok ilgisiz bırakıyoruz ve inanın hepimiz mesuluz!

Her kim olursa gençlerimizin katillerine lanet okuyorum, direk ya da dolaylı olarak bu kızlarımızı tehlikeli bir hayatın içine çekenlere yazıklar olsun!

18 yaş altı evlenmek yasak, ama cinsel birliktelik serbest olsun diyenlere yazıklar olsun!

Bu halkın inancına karşı mücadele eden, İslam’ı küçük düşüren, gençlerimizi ve özellikle kızlarımızı, kadınlarımızı oyuna getirenlere yazıklar olsun!

Sadece pozitif bilimleri okuyarak; Fizik, Kimya, Biyolojiyle kişi adam olmaz, Adalet, Merhamet, Dürüstlük ve İbadetle insan adam olur, bunu unutmayalım!

Baksanıza bu sözde eğitimlilere, sözüm ona vekillere(!)

Kadına şiddet onlarda, Kaçamak yapmak onlarda, seküler hayat onlarda, katil maktul daha çok onlardan.

Bu böyle gitmez, artık Türkiye Aile Meclisi var, bu İstanbul Sözleşmesinin arkasında duranların yakında karnelerini ortaya çıkaracağız. Bunların dertleri nedir? öğreneceğiz inşallah.

Biz ülkemizi naehil ellere bırakırsak şikayet etme hakkımız olmaz unutmayalım!

Haydi "ya Allah" deyip hep beraber çalışalım.

 

Eyüphan KAYA

24.07.2020, Diyarbekir

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.