Perinçek misin, nesin?

29 Ocak 2018 00:32 / 1127 kez okundu!

 

 

Bu ülke senin gibi karanlık kimselerin yüzünden uzun zaman zan altındaydı, zar zor bir az şeffaflaşıyordu ki, yine ekranlara çıktın.

Süreç pek müsait değil, yoksa birileri çoktan sana “haydi oradan” demişti bile. Yeni Türkiye’de senin gibilerine de yaşam hakkı var, ama sanki bir değermişsin gibi muallak konuşmana tahammül etmez/edilmez, bunu bilmende fayda var.

- Ulusalcı mısın?

- Atatürkçü müsün?

- Milliyetçi misin?

Ne olursan ol, sen sadece vatandaşsın, bunu bil!

Öyle bir şeyler biliyormuşsun şeklinde tv programlarında boğazından konuşma. Eğer özel olarak askeriyede, emniyette hala seninle irtibatı olan varsa KHK ile olmasa da yakında bir disiplin cezası ile uyarılacaktır, bilmekte fayda var.

Macera dolu bir hayatın var maşallah;

- Apo ile görüşme,

- Kıbrıs harekatının karşısında olma,

- Pembe renkli Kürdistan haberleri,

- Ergenekoncularla dostluk pozları,

- Kemal Alemdaroğlu ile irtibatın,

- Derin devletın adamı olma görüntüsünü verme,

- İslam geliyor vavaeylası…vs.

Bu tür atraksiyonlar bir zamanlar işe yarıyordu, ama bu gün artık işe yaramıyor, yeter artık, Anadolu’nun ağız tadını kaçırma bence, ne dersin?

Bu ülkeyi seviyorsan zhırt pırt televizyon ekranlarına çıkma olur mu? Senin modan geçti artık, Anadolu senin dilinden anlamıyor, insanımızın moralini bozma, olur mu?

Yeni sistemin gülmeği senin gibilerine bol geliyor. Çünkü bu sistemde hak ve özgürlükler var, sorunlar minimize oluyor. Artık her vatandaş bir birey olarak değerlidir.

Senin yaşın 80’e dayandı, fırsat elindeyken tövbe istiğfar et, yüce Allah Gefurdur, Rehimdir, seni de affedebilir.

Sakın yaşadığın o karanlık günlerin hayaliyle yaşama, o sürecin eceli tamamlandı, Anadolu insanı yeterince tesirinde  yaşadı, o zulümden kurtulmuşken bir daha o günlere dönmeye hiç niyetleri yok bilesin.

Reis’in sağında, solunda yer almak istiyorsan Mehmet Metiner gibi önce eski yolundan vazgeçtiğini dillendireceksin, o gittiğimiz yol yol değildi diyeceksin, ülkemiz için bağımsızlık yolu tek çaredir, o da Reis’in takip ettiği yoldur diyeceksin.

Yoksa eski günahlarınla, bu devletin sağında solunda yer alma! Bu millete zararın dokunur.

Bir dua edeceğim, tüm okuyucularım amin desin; “ya Rebbi, Anadolu insanını Perinçek ve eski arkadaşlarının ait olduğu eski karanlık günlerin şerrinden koru!”

Selam ve selametle.

 

Eyüphan KAYA

27.01.2018, Diyarbekir

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.