ABD+İSRAİL FİLİSTİN'TEN KÜÇÜKTÜR

29 Ocak 2020 00:21 / 5439 kez okundu!

 

 

Filistin’in arkasında 4+2=6 devlet var:

İran, Türkiye, Mısır, Pakistan, Rusya ve Kuzey Kore.

- İsrail Evanjelist dostlarıyla birlikte Şah döneminde İran’ı frenledi ama devrim sonrası her geçen gün İsrail İran tarafından hedefe alınıyor, İran’ın eski cumhurbaşkanı Ahmed’i Necat “İsrail’i haritahan islmek lazım” demesi de buna işarettir. Buna göre planlar yapılıyor, sabır metanet içinde emin adımlarla her geçen gün bir adım ileri gidiliyor.

 

****

 

ABD+İSRAİL FİLİSTİN’TEN KÜÇÜKTÜR

 

Filistin’in arkasında 4+2=6 devlet var:

İran, Türkiye, Mısır, Pakistan, Rusya ve Kuzey Kore.

- İsrail Evanjelist dostlarıyla birlikte Şah döneminde İran’ı frenledi ama devrim sonrası her geçen gün İsrail İran tarafından hedefe alınıyor, İran’ın eski cumhurbaşkanı Ahmed’i Necat “İsrail’i haritahan islmek lazım” demesi de buna işarettir. Buna göre planlar yapılıyor, sabır metanet içinde emin adımlarla her geçen gün bir adım ileri gidiliyor.

- Türkiye’yi Atatürk ile frenlediler, ondan sonra birçok zikzaklar yaşandı, Allah’ın inayetiyle Erdoğan’ın Riyasetinde başkanlık sistemiyle birlikte şahlanıyor, gitmesi gereken hedefe her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor.

- Mısır’ı uzun zaman Hüsnü Mübarek gibileri ile frenlendiler. Muhammed Mursi ile özgürlüğüne kavuşacaktı ki, ABD’nin nüfuzunda yetişen General Sisi ile tekrar duraksama sürecinde geçti. Yakın zamanda Sisi de bir tokat yiyecek inşallah.

- Pakistan İsrail’i devlet olarak tanımıyor bile, üstelik nükleer silahı olan bir ülke, ne zaman İsrail’e hücum edeceği belli değil, gününü bekliyor.

- Rusya ve Kuzey Kore de kendilerince İsrail için bir tehlike fakat yukarıda saydığım dört İslam ülkesi İsrail’e gerektiği kadar ders verecek güçtedirler.

ABD İsrail ile ilgili aldığı Kudüs’ün bir bütün olarak başkent olma karalarıyla sonunu getirmişe benziyor.

İsrail unutmamalı ki; Filistin Türkiye toprağı olup, başkasının kararlarıyla o günün hileleriyle ondan alınmıştır. Alem şahit olsun ki Küdsü şerifi özgürlüğüne kavuşturmak için İsrail’in nüfusu kadar şehit verebiliriz. Yarım asırdır gözümüzün içine baka baka küçük kardeşimizi evimizde dövüyorsunuz, bunu unuttuğumuzu mu sanıyorsun ey İsrail!

Tabi kabile devleti gibi hareket edip, dünya nezdinde kendimizi küçük düşüremeyiz. Türkiye öncelikle Trump’ın bu kararını Birleşmiş Milletlere taşıdı ve 128 ülke red, 35 devlet çekimser, sadece yedi devletçik ABD’nin bu kararına destek verdi.

ABD vatandaşlarına sesleniyorum Trump Amerika’yı bir uçuruma götürüyor haberiniz olsun, bu dengesiz adamı azledin ve yeni dünya düzenine ayak uydurun, yoksa baş aşağı bir düşseniz tepe taklak gidersiniz. Önümüzdeki birkaç yılda süper devlet falan kalmaz, hak ve adalete dayalı devletler ayakta kalacaklar.

Üç adla bilinip tek devlet olan İsrail, İngiltere ve Amerika artık oyun ve hileleri dünyayı yaşanmaz hale getirdi.

Bunlar İlahi Öğreti ile irtibatları kopmuş rüya ve masalların peşine düşmüşler.

Bunlara göre Hz.İsa’nın inmesi için üç şeyin yerine gelmesi lazım, büyük ihtimalle Hahamlar aramıza israiliyat tarzı hikayeler soktukları gibi Hıristiyan dünyayı da o şekilde aldatmışlar.

O masalda bunlar yazıyor;

1- İsrail devleti “ardı mahut” coğrafyasında kurulacak,

2- Küdüs Şehri İsrail’in başkenti olacak,

3- Mescid-ül Aksa yıkılacak yerine Süleyman mabedi yapılacak.

Hiç düşündünüz mü? İslam ülkelerindeki piyon yöneticiler yakın zamanda defolsalar, bu millet sizi elleriyle boğacak, elleriyle.

Ya görünmeyen Kürtler, onlara kalsa İsrail’in yuları çekilecek. Ondan dolayı ABD İsrail Kürtleri dinden, namustan soğutmak için elli takla attı, 51’ci taklada kendileri tepe taklak gittiler/gidecekler.

Yahu kendi peygamberine ihanet eden bir topluluktan keramet çıkar mı?

Kimse kendini avutmasın, artık o eski hayaller işlemiyor. Çünkü iletişim çağındayız, birileri yedi kapılar arkasında da konuşsa yine duyuluyor ve planları kadük kalıyor.

Bir anekdot ile yazımı toparlıyorum; İsrail devleti kurulunca Ankara’ya gelen ucuz/acemi bir İsrail sefiri, bir İslam alimine hava atayım oradan yayılır diye, şu soruyu soruyor: “hani peygamberiniz demişti gün gelecek Yahudiler yok olacak, bir taşın arkasına bir Yahudi saklansa bile taş gelin burada bir Yahudi var diyecekti, işte görüyorsunuz devlet kurduk”,

O mübarek alim diyor ki, “ben de peygamberin bu hadisi nasıl tecelli edecek diye merak ediyordum; Yahudiler dünyanın dört bir tarafına yayılmışlar bunların nasıl tamamını öldüreceğiz, şimdi bu hadisi artık aklım alıyor, çünkü bir devletiniz var, bir araya geldiniz günü gelince sizi yok etmek kolaylaştı.”

Kıssadan hisse; kime ne düşüyorsa aklı ölçüsünde alsın.

Bilmem anlatabildim mi?

 

Eyüphan KAYA

29.01.2020, Diyarbekir

 

Son Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020 19:03

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.