Çay bahane, teşekkür şahane!

08 Şubat 2007 13:48  

 

Çay bahane, teşekkür şahane!

Çaydan gönüllü teşekkürler: Çay bahane, teşekkür şahane!


Seninle tanışmamız bir çayla başlamıştı yıllar önce. Çay toplantılarınla farkındalığımı ortaya çıkardın. Hayata gösterdiğin özen ilk başlarda beni şaşkına çevirmişti. Ama çay toplantılarında fark ettim ki bu özen hayatımıza denge ve huzur getiriyor. Arada bir hoş çarpıntıları da… İyi ki seni tanımışım, iyi ki hayatımda varsın dediğim ve beni mutlu edenlerdensin.. İnşallah hep birbirimizin yakınında oluruz. Sevgiler,

Şehnaz





Sevgili Pervin,

Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derlerdi ya sen onu benim gibi bir tiryakiye bile değiştirttin. Bir çayın kırk yıl hatırı oldu artık. Çayı çok seviyorum çünkü seni tanıdım. İyi ki tanıdım seni; çay gibi her derde deva bir dostsun benim için.

Süheyla Gürsoy




Merhaba,

Her işindeki özeni çay demleme ve sunumu hakkında da gösterişin beni de çaya karşı daha özenli davranmaya yöneltti. Bundaki “Çalıkuşu”luğunu tebrik ediyorum. Umarım kuş sürümüz çoğalır.

Mürüvvet Göksoy






Merhaba Pervin,

Tutmuşsun yaşamın elinden… Yolun açık, yüreğin sevgiyle dolu olsun. Çay saatlerin huzur dolu olsun… Sevgi ve hoşlukla, Ağzın tatlı kalsın…

Itır Fatoş Yapan





İlk görüşmemize rağmen saçtığınız pozitif enerjiden çok etkilendim.Bu ışığın hiç sönmemesi ve etrafınızı sürekli aydınlaması dileğiyle.

Nazan Albayrak





Sevgili çayı fazla arkadaşım, yaşamdaki renklerin için ve bu renkleri bizimle paylaştığın için seni seviyorum. İyi ki varsın!

Dilek




Güzel gönüllü, güzel sözlü, güzel kadın!

Çay bahane, sen özen göstermeyi anlattın. Umarım bir şeyler kapmışımdır. Çok teşekkürler!

Meltem Borg




Merhaba,

Çayı zaten çok severdim, şimdi bir de daha bilinçli demleyeceğim. Gözümü açınca çay içerken, aklımın bir köşesinden her sabah geçeceksiniz… Teşekkürler!

Nedime Bekiroğlu




Güzel arkadaşım,

Seni tanıdığımdan bu zamana kadar hep güzel ve pozitif algılamalar aldım senden.Hep böyle kalalım… Sevgiler,

Tülay




Sevgili Pervin,

Seninle yıllar sonra tekrar karşılaşmaktan çok memnunum. Canım, çok güzel bir çay sohbetinde güzel bir gün geçirdim. Teşekkür ederim.

Sedef Özden






Merhaba Pervinciğim,

Seninle tanışmak benim için çok güzel. Hep istediğim ama bir şekilde geciken bir an. Çayname günlerinde bunu yakaladım. Bana çay demlemeyi öğrettin. Olsun öğrenmenin yaşı yokmuş; 50’ye 3 kala ben de öğrendim.

Hale Arslanalp




Sevgili Pervin,

Çayname ile yaşamı kaçırdığımı, “ruhumun geride kaldığını” fark ettim.aslında yaşamdan keyif almak “bir çay, simit, peynir” kadar basit ama o denli özenli bir ikram olabileceğini bana hatırlattın. Çok teşekkür ederim. Sevgiler,

Işıl Dirim

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0