ForumPolitikitiraf.izmir  Yeni Konu 

CHP'YEDE BÜYÜK GÖREV DÜÞÜYOR! BÝRLEÞMEK ZORUNDAYIZ!

07 Þubat 2017

habibtaskin

CHP'YEDE BÜYÜK GÖREV DÜÞÜYOR! BÝRLEÞMEK ZORUNDAYIZ! Ortaçað karanlýðýna mý gömülmek istiyoruz? Ya da ne istiyoruz? Gidiþimiz gidiþ midir? Deðil midir? Kendimize bu sorularý sormalýyýz. Sorularý çoðaltarak doðruyu bulmamýz gerekiyor. Daha doðrusu netleþmek zorundayýz. AKP iktidarý devletin tüm organlarýný kullanarak tek adam diktatörlüðünü dayatmaya devam ediyor. Gözdaðý veriyor. Seçilmiþ milletvekillerini, belediye baþkanlarýný ve muhalefet edenleri, gazetecileri, yazarlarý baský altýna almaya, cezaevine göndermeye devam ediyor. Televizyon kanallarý kapatýldý. Ýnternet üzerinden yayýn yapanlar kapatýldý. Gazeteler kapatýldý. ‘Padiþaha muhalefet olur mu?' anlayýþýyla bunlar oluyor, olmaya devam ediyor. FTÖ'cüler adý altýnda OHAL ile kendilerine koruma kalkaný yapýyorlar. Mallarýna el koyuyorlar. Ýnsanlarý iþlerinden ederek, kendilerine kul, köle olmalarýný istiyorlar. 12 Eylül 1980 askeri faþist darbe dönemini aratmayacak uygulamalar çoktan baþladý. Evet oyu garantilendiðinde ‘hanedanlýðýný' tescillendirmiþ olacaktýr. Baský daha fazla artacaktýr. Erdoðan'ýn saray muhafýzý sanki Sedat Peker gibi mafya ortalýðý tehdit ediyor. Osmanlý Ocaklarý ve diðerleri askeri kanat olarak hazýr kýta bekletiliyor. Kime karþý bize karþý, muhaliflere karþý… Bunlar açýkça ortalýkta olurken kahraman savcýlar, hâkimler, polisler AKP'nin kapý kulluðunu yapmaya devam ediyorlar. Bir yandan kelle kesiciler Türkiye'deki askeriyede ve polis okullarýnda eðitilip, savaþmaya gönderiliyorlar. Ýslamcýlar birbirlerine Allah adýna kurþun sýkýyorlar. Nasýl bir anlayýþlarý var bunlarýn? Kendi milletvekillerinin yargýlanmalarý engelleniyor. Bilal'inde yargýlanmasý engellendi. Þimdi bizleri yargýlarken iyide sizleri yargýlarken niçin iyi olmuyor? Adalet mi? Hani nerede? HDP'ye var güçleriyle saldýrýyorlar. CHP'ye de saldýrýnýn dozajý arttý. CHP'ye de büyük görev düþüyor. Tüm kesimlere çaðrý yapýn Sosyalist Partilerle, HDP ile iþadamlarýyla, MHP'ye, AKP'ye oy vermiþlere, sokaktaki rengârenk insanlara, dilleriyle, kültürleriyle… Neden olmasýn? Hayýr… Hüseyin Habip Taþkýn
25 Þubat 2017

ekolkonya.net

Habib bey yazýnýza sonuna kadar katýlýyorum. Biz chp lilerde cesaret yok yýllardýr oturduk kýçýmýzýn üstüne kimse tek kelime etmeye cürret etmiyor.
04 Mart 2017

habibtaskin

Deðerli Arkadaþým. 12 Eylül 1980 askeri faþist darbesinin ölü topraðý aralanýyor. Bu iþi taban yapacak ve birleþeceðiz. Yunanistan, Ýtalya bir örnektir. Biz niye yapamayalým? Ben umutsuz deðilim.
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0