ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

o bir ikiz tekiydi

04 Haziran 2009

sultan

o bir ikiz tekiydi. Benden sonra gelmişti dünyaya onlar. Birinin adı Adalet diğerinin Hürriyet'ti. Adalet çoktannn ölmüştü. Hürriyet sapsarı saçlı, bembeyaz ve narin bir çiçekti, yerinde duramayan bir kuş gibi uçardı daldan dala. Çitlenbik derdi annesi ona. Konuşmadan durur, çalışmadan duramazdı. Adalet başkalarına bağlı bir kazanımdı. Hürriyet'lik ise çok bireysel ve olağanüstü bir güç gerektiriyordu. Dünyanın buzu çoktan çözüldü o günlerde 1961 yılı bitmeden Adalet gömüldü.
Hürriyet neşesi, kahkahası, ödün vermediği özgürlüğü ile insana, hayvana, çiçeğe, böceğe enerji kaynağı oldu. Sonsuz sevgisi ile kedilerin, köpeklerin sokaklardaki koruyucu meleği oldu. O bir ikiz tekiydi. Belki de hep herkes için Adalet istiyordu. Ama Adalet başkalarına bağlı bir kazanımdı. Ve o çoktan ölmüştü. Dünyanın buzu taaa o zamanlar çözülmüştü.Oysa Yaşam özgürlüktü. Özgürlük de Hürriyet.
Hürkuş iyi ki varsın. Sen her tür güzelliğe layık, bugünün saraylısı ve bütün zamanların güzelisin. Nice güzel yaşlara sevgili haber md.müz, özgür medyamız seninle var oldu, seninle büyüdü. Yaş günün kutlu olsun. Seni çok çok çok seviyorum. Sen benim canımsın.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0