ForumSevim Abla Derdinizi Dinliyor  Yeni Konu 

DERDİME ÇARE

12 Nisan 2007

Sevim abla,
Ben 17 yaşında bir gencim. Sitenizi gezerken köşeniz dikkatimi çekti. İzmir dışında oturuyorum ama yakınım yine de. Şimdi size anlatacağım sorunumu ta İstanbuldan Güzin ablaya sormak yerine daha yakınımda olan size sormayı tercih ettim. Umarım bir cevap alırım.
ablacım benim sırtımda boynumdan başlayıp belime kadar inen tüyler var ve gittikçe renkleri koyulaşıp kuvvetleniyorlar. Annem çalıştığı için akşamdan akşama görüşebiliyoruz açıkçası sormaya da çekiniyorum yanlış anlar diye.
ne yapacağıma dair beni aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü fena halde kafama taktım ve utanıyorum. Teşekkürler şimdiden
13 Nisan 2007

sevimabla

Merhaba canım,
Sorununu okudum. Bunda dert edilecek gerçekten hiçbirşey yok. Seninle aynı derdi paylaşan yaşlı-genç birsürü erkek var ve çeşitli yöntemlerle bundan kurtuluyorlar. Mesela ağda veya sir yaptıranlar var-ki inan ellerinin üstüne bile yaptıranları biliyorum ben. Bu en ucuz yöntem olmasına rağmen biraz acıya dayanıklı olmayı gerektiriyor, daha da doğrusu, birbuçuk ayda bir bu acıya katlanıcan yani. Erkeklerin canlarının pek tatlı olduğunu varsayarsak :wink:-ama yine de genelleme yapmayı sevmem ben-denemeni öneririm öncelikle.
Bir de kalıcı yöntemler var tabi; epilasyon gibi. Epilasyon tekniği ilk çıktığında iğneyle yapılıyordu ve çok can yakıyordu. Şimdilerde lazerle yapıyorlar ve iğnenin tek tek yaktığını bu alet birçoğunu bir anda yakıyor kökünden. Ve bu işlem üç, bilemedin dört seferde bitiyor, kılları da bitiriyor tabi:) Ama fiyatı biraz tuzlu, şöyle ki her seans 400-500 milyon civarında bir fiyat ama tek seansta bütün tüyler üzerinde çalışma bitiriliyor. Tekrarı bir ay sonra falan oluyormuş. Ölenler ölüyormuş, kalan sağlar senin, pardon işlemi yapanın :lol:
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0