ForumSpiritüel-Ýzmir  Yeni Konu 

18 Þubat’ta doðan ‘dahilerin dahisi’ Kova’dan al haberi!..

20 Þubat 2012

hurkus

18 Þubat

Burcu: Kova
Uðurlu Sayýsý: 2
Uðurlu Taþý: Ametist
En Belirgin Özelliði: Dahi
Olumlu Özellikleri: Genç, enerjik, ileri görüþlü
Olumsuz Özellikleri: Meydan okuyan, çocuksu, aceleci


>Bilgi çaðýnýn habercisi bir dahi

Sevgili Kova,

Adeta haylaz bir çocuðun enerjisine sahipsin, dizginlenmen mümkün deðil. Kova’nýn yöneticisi olan ve ayný zamanda elektriði de yöneten Uranüs gezegeni sayesinde senin enerjin de elektriksel nitelikte dahi kardeþim. Bu yüzden enerjini kanalize etmen, kontrol altýnda tutman çok zor. Çitlerle çevrilemediðin için de oyun alanýn “evren”.

Bu eþsiz enerji senin dünyaya da, insanlara da pozitif bakmaný ve enerjini yaratýcý þekilde kanalize etmeni saðlayarak “dahi” özelliðini pekiþtiriyor.

Bilim ve teknoloji, “dahilerin” burcu olan siz Kova’lar tarafýndan tarafýndan yönetiliyor. Buluþçu, spontan, orijinal ve eþsiz özelliklerinizle ile adeta zamanýn ilerisinde yaþýyorsunuz. Bu halleri baþka bir gezegenden geldiklerini kanýtlamak için belki de yeterli olabilir.

Hayatýn pek çok alanýnda olduðu gibi iþte de, cesur bir projeyi ilk dile getiren oluyorsun ve bir iþin yapýlmazlýðýný da en son sen kabul ediyorsun.

Ev ahalisini müthiþ dekorasyon planlarý ile heyecanlandýrýyor, seyahat seçimlerini de kesinkes sen yapýyorsun. Sevgilin senin kadar istekli olmasa da, heyecanýný ona da bulaþtýrýyor, kendisini bir þekilde ikna ediyor ve onu da yanýna alýyorsun.

Arkadaþlarýn daima sana destek çýkýyor. Ne güzel… Çýkacaklar elbette… Çünkü sen bir insanýn sahip olabileceði en iyi arkadaþsýn, her zaman arkadaþlarýný yönlendirdin ve destekledin, sevdin. Onlar da “boru” deðil ya, ihtiyacýn olduðunda desteklemeliler elbet!..

Sevgili Kovacým,

Gençliðin, heyecanýn, enerjin, cesaretin yaþadýðýn sürece seni terk etmesin diyor, baþka da bir þey diyemiyorum. :)

Doðum günün kutlu olsun!

Ýyi ki doðmuþsun…

Sevgilerimle,

Hürkuþ

Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0