ForumSpiritüel-Ýzmir  Yeni Konu 

16 Þubat’ta doðan Kova bu defa da patronluða merak sardý...

19 Þubat 2012

hurkus

16 Þubat

Burcu: Kova
Uðurlu Sayýsý: 9
Uðurlu Taþý: Ametist
En Belirgin Özelliði: Animatör
Olumlu Özellikleri: Hýrslý, kendine güvenen, bilgili
Olumsuz Özellikleri: Küstah, ukala, mantýksýz

> Kova hariç her burcun patronu ayný

Sevgili Kova,

Çok akýllý ve dahilerin çýktýðý bir burçta doðmuþsun. Hatta buluþçu, spontan, orijinal ve eþsiz özelliklerinle adeta zamanýn ilerisinde yaþýyorsun. Bu halinle baþka bir gezegenden gelmiþ gibisin. Ama yine de her þeyi bilemezsin. Oysa sen bildiðini zannediyorsun. Üstelik diðer Kova’lar gibi sen de çevrendekilere, ne yapmalarý gerektiðini söylemekten zevk alýyorsun. Bu tavrýn onlarýn sinirlerini bozuyor bozmasýna da, sonuçta yine de senin haklý olduðunu kabul ediyor, zekâna da hayranlýk duyuyorlar vesselam. :)

Patronluk taslamandan sevgilin de nasibini alýyor doðal olarak. Zavallý bezdi bezecek ama vazgeçiyor. Neden biliyor musun? Çünkü sen çok þefkatlisin, çok da naziksin. Böyle olduðun için deyim yerindeyse sana “katlanýyor”. Ya tersi olsaydý; yani merhametsiz, despot, kaba bir patron olsaydýn… Gerçi bu modelden çoooook var ama biz þimdi Kova’lardan söz ediyoruz. Karýþtýrmayalým.

Senin patronluðun daha çok bilgiç taslamanda ortaya çýkýyor. Para hýrsýn pek de “patronca” deðil. Çünkü para kazanma aþkýn kimsecikleri rahatsýz edecek boyutta deðil. Kazandýklarýný daðýtmak da hoþuna gittiði için kimseler þikayet de edemez zaten. Böylesi nankörlük olur deðil mi?

Doðum günün kutlu olsun!

Nice yýllara...

Sevgilerimle,


Hürkuþ
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0