ForumSpiritüel-Ýzmir  Yeni Konu 

15 Þubat’ta doðan Kova’nýn 'mühendislik' meraký...

19 Þubat 2012

hurkus

15 Þubat

Burcu: Kova
Uðurlu Sayýsý: 8
Uðurlu Taþý: Ametist
En Belirgin Özelliði: Mucit
Olumlu Özellikleri: Meraklý, sanatçý ruhlu, motive
Olumsuz Özellikleri: Baskýcý, tatminsiz, eleþtirici

> Senin için herkes adeta çizilmeyi bekleyen birer proje

Sevgili Kova,

Genel olarak iyi bir öðrencisin. Yanlýþ anlaþýlmasýn, yetiþkinlik yýllarýnda deðiþebilirsin de, çocukluk ve gençlik yýllarýnda öyle oturup da derslerine çalýþan iyi bir öðrenci anlamýnda deðil. Evet, evde de iþte de, bilinmesi gereken tüm özellikleri anýnda öðreniyor, öðrendiklerini de tam bir ustalýkla uyguluyorsun. Bu senin burcuna özgü hoþ bir özellik diyelim. Lakin yanýnda çalýþanlara da kendi yolunu, yani “doðru yolu” öðretmek istiyorsun. Bu yoldan gitmeyenlere de kýzýyorsun. Þekerim herkes ana yollarý kullanmak zorunda mý? Ara yollar da var, tali yollar, patikalar var… otoban var, kestirme yollar var, var da var… Sen yine öðret, tavsiye et, motive et ama býrak da istedikleri yolu denesinler. Kendi tarzlarýný oluþtursunlar naçizane… :))

Motive etmek sadece iþ alanýnda kalsa neyse… Sana dur durak yok vallahi… Yakýn çevrendekilere, sevdiklerine ve de sevgiline bile kendi potansiyelinin farkýna varmasýný salýk verip duruyorsun. Senin için herkes adeta çizilmeyi bekleyen birer proje. Yahu güzel kardeþim, bir iki söyle sonra býrak yakalarýný. Herkes kendi deneyimlerini layýkýyla yaþasýn þu dünyada. Neyi hak ediyorsa onu yaþasýn. Hem de sonuna kadar yaþasýn. “Mühendisliðe” soyunma sen de… Bu ülkede yaþayan halklarýn baþýna olumsuz olarak ne geldiyse bu “mühendislik meraký” yüzünden geldi zaten...

Hem sen bir Kova’sýn, bu ne baskýdýr, zulümdür yahu?

Bak sana tavsiyem; doðayý seviyorsun ya, kamp yapma, piknik yapma fikri de seni fazlasýyla heyecanlandýrýyor ya... O zaman ne duruyorsun, hadi gari koþ çiçeklerine, kuþlarýna, böceklerine. Bizi de azýcýk rahat býrak, þööööyle rahat bir nefes alalým. :)

Doðum günün kutlu olsun!

Nice yýllara...

Sevgilerimle,

Hürkuþ

Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0