ForumAğırlama Sanatı  Yeni Konu 

TEMBEL YEMEK KİTABI ile ağırlama sanatı İMGE KİTABEVİ

06 Mayıs 2010

sultan

Kıymalı, ıspanaklı Harç 500 g ıspanak 2 baş soğan 250 g kavrulmuş kıyma 3 çorba kaşığı sıvı yağ 1. Ayıklanmış, yıkanmış ve ince doğranmış soğan ve ıspanak, tuz ve kıymayla birlikte yağda kavrulur.
BUDUR TAM SİZE GÖRE PARDON BİZE DEMEK İSTEMİŞTİM...
06 Mayıs 2010

sultan


Bu "TEMBEL YEMEK KİTABI"nı bana İMGE Yayınevi'nin İstanbul'daki editörlerinden Sevgili Mehmet Ördekçi hediye etti. Onun seçimi değildi, ben kitabı görür görmez üstüne atlayınca ne kadar hünerli olduğumu hissetti herhalde. :) Tavsiye ederim, ağırlama sanatını bile internetten okumak zorunda kalmışsanız, bu kitaba da yüzde yüz muhtaçsınız bence. :)))












Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0