Forum7. Sanat-ÝzmirSinema  Yeni Konu 

ATEÞLÝ GENÇLÝK-Liseli yaz filmi/DVD

06 Aðustos 2009

deepblueeagle

FIRED UP-2009

Neþeli bir liseli gençlik filmi. Genç ve güzel amigo kýzlar, Amerikan futbolu oynayan oðlanlar, lise, kamp ateþi, büyükler evde yokken verilen ev partileri, ergenlik düþleri, yaz eðlenceleri, ev yapýmý limonatalar, kýz tavlama, erkekler arasý rekabet.

Popüler, sevimli 2 oðlan. Amerikan futbolu oynuyorlar. Kýz peþindeler. Bütün dertleri kýz tavlamak, hiçbir kýzý boþ çevirmiyorlar. Yazýn futbol kampýna katýlacaklar. Ancak, kýzlarýn da amigo kýzlar kampý var. Çeþitli okullardan gelen 300 kýz kampta amigoluðu öðrenecek. 2 oðlan da kýzlarla beraber olmak için kampa katýlmak isterler ve katýlýrlar. Kýzlarla birlikte amigoluðu öðrenirler. Bu arada birçok kýzla geçici aþklar yaþarlar. Oðlanlar cennette gibidir, kendilerini markette piliç reyonunda gibi hissederler.

Kaplanlar, panterler gibi amigo kýz takýmlarý iki oðlaný kalpsiz meme sapýðý gibi görürler, çünkü bütün kýzlara asýlýrlar. Amigo kýzlar sepet yapma, kýza veya uzun amudlar, bacak açmalar, 3 merdiven, omuzda kule, toplu dönüþ, dikey çýkýþ, çapraz sýçrama ve çok zor bir hareket olan Truva çeþmesi gibi hareketleri denerken iki oðlan da onlara dil dökerler.

Kamp sürdükçe oðlanlar da deðiþirler ve olgunlaþýrlar. Oðlanlardan birinin romantik yaný ortaya çýkar ve kendi okul takýmlarýnýn amigo kýzlarý liderine aþýk olur ve baþka kýzlarla ilgilenmez. Diðer oðlan da artýk çocuksu esprilerden, erkek sohbetlerinden zevk almaz ve kamptaki çekici öðretmene (Molly Sims) aþýk olur.

Neþeli, eðlenceli bir gençlik, amigo kýzlar filmi. Filmlerde böyle rüyalar oluyor. Bizim Çýlgýn Liseliler Kampta türünden yazlýk bir film.


Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0