CHP, SEN NE UCUBE BİR TÜRSÜN?

09 Temmuz 2018 14:43 / 1345 kez okundu!

 

 

Bu milletin derdinden, bu coğrafyanın kaderinden, bu ülkenin, bölgenin ve dünyanın gündeminden uzak sadece kendisi için var olan CHP, utanmadan, sıkılmadan 26 milyon küsur seçmenin oyunu alıp bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreninde ayağa kalkmayacakmış bugün. Ne denilebilir şimdi şu verimsiz Ana Muhalefet Partisinin böylesi çocukça, basit, şımarık ve arsız tavrına?

 

****

 

CHP, SEN NE UCUBE BİR TÜRSÜN?

 

 

Bu milletin derdinden, bu coğrafyanın kaderinden, bu ülkenin, bölgenin ve dünyanın gündeminden uzak sadece kendisi için var olan CHP, utanmadan, sıkılmadan 26 milyon küsur seçmenin oyunu alıp bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreninde ayağa kalkmayacakmış bugün.

Ne denilebilir şimdi şu verimsiz Ana Muhalefet Partisinin böylesi çocukça, basit, şımarık ve arsız tavrına?

Bu mudur yani bu partiye oy veren milyonların onlardan beklediği? Bu mudur oylarını aldıkları vatandaşların var olan problemlerini çözecekleri eylemleri, planları, projeleri?

Pes... Gerçekten pes...

Siz gerçekten istediğiniz kadar "Muhalefet artık bu kez halka ve halkın seçtiklerine çamur atmaktan vazgeçip, şapkayı önüne koyar ve 'halk bize niye itibar etmiyor' diye kendine soru sormaya başlar" diye beklentiler içine girip durun.

Yok! 

Plansız, programsız, projesiz Muhalefet maalesef verimsizliğe, tembelliğe, keyfe, rehavete, yararsız işler yapmaya kendisini öylesine kaptırmış ki, siz ne derseniz deyin. Bir kulaklarından giriyor diğerinden çıkıyor. 

Haydi bizim söylediklerimizi takmamaları normal diyelim. Lakin bunlar bu çocukça tavırlarla basbayağı oylarını aldıkları milyonlarca vatandaşla adeta alay ediyorlar, onlarla dalga geçiyorlar.

Bilemiyorum daha fazla ne denilebilir bizim bezgin muhalefeti kendini getirmek için?

Ya da onların sözlerine, vaadlerine kanıp, bir umut oy veren vatandaşlara daha nasıl gösterilmeli ki yaptıklarının yanlış olduğu, bilemiyorum?

Allah bildiği gibi yapsın seni Ana Muhalefet! 

Gerçekten nasıl bir kafa, nasıl bir karakter, nasıl bir anlayış sendeki? 

Ne memleket adına senin verimli, etkili, kaliteli olmanı samimi ve gönülden isteyen bizlerin ne sana oy veren milyonların seni anlaması nicedir mümkün değil...

Not: Bu arada bildiğiniz gibi sözde kurtarılmış bölgelerinde Emperyalist dedikleri Amerikan Bayrağı'nı göndere çekebilen, üniformalarına ABD forsu takabilecek kadar midesizlik gösteren solcu-devrimci (!) HDP de Istiklal Marşı'na tavır koydu yemin töreni sırasında. Dünyanın eşkiyası ABD'nin ulusal marşı okunsa yerlerine üç gün oturmayacak kadar yalanmaktan alçalabilecekler de, en az CHP kadar bu ülkenin Meclisine maalesef yakışmıyor. Bunu da not olarak düşeyim buraya...

 

Baki MURAT

09.07.2018

 

Son Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018 20:12

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.