Bakan devrede müdür açıkta

23 Şubat 2009 20:56  

 

Bakan devrede müdür açıkta

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfeddin Yılmaz, Buca’daki bir lisede görevli kadın öğretmeni dövdüğü iddia edilen okul müdürünün, bugünden itibaren açığa alınacağını bildirdi 

2007 yılının kasım ayından bu yana Buca’daki lisede görevini yürüten E.A’nın kadrosu ‘müdür yardımcısı’ olarak başka bir lisede olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu: “Olayın ardından Buca’daki görevini iptal ederek, derhal eski görevine iade ettik. Okuldan uzaklaştırılmasının yeterli olacağını düşündük. Eski görev yerine iade edildi. Ancak Bakanımızın da hassasiyetiyle E.A’yı pazartesi gününden itibaren açığa alıyoruz. Soruşturmanın kesin sonucu gelinceye kadar açığa alınacak. Fiilin karşılığı neyse yasal çerçevede yapılacak.”

Çelik: Gereğini yapın
Dayak olayına Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in konuyla ilgili çok hassas davrandığını ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilini aradığı ve “Bu tür olaylara karışan, kendi öğretmenini döven biri okulda yönetici olamaz. Gereken neyse hemen yapılsın. Soruşturma sonuçlanıncaya kadar müdürü açığa alın” talimatı verdiği öğrenildi.

Taraf

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0