İyi sıhhatte olsunlar!

04 Haziran 2012 12:25 / 1764 kez okundu!

 


Evet efendim iyi sıhhatte olsunlar da, gerisi çok önemli değil. Nasıl olsa acıyı avuç içimiz kor gibi kızarana kadar alkışlayan bir milletiz. Elhamdülillah 100'ümüzden 90'nı da Müslüman evladıyız. Fetvasız yol yordam bilemediğimizden, mehdimizin iki dudağının arasından çıkacak söze kabarır kulaklarımız.

Birden inciler dökülür oldu Başbanımızın dudaklarından. Hani iyi sıhhatte olsunlar. Bağırsaklarından rahatsız olup, bir güzel tedavi olup hastaneden taburcu olunca sevinmedik desem yalan olur. Allah muhafaza bir devlet büyüğümüzün daha yanlış tedavi ya da zehirlenmiş olmasından korkuyla bekledik durduk. Taburcu olunca tam çok şükür diyecekken iyi sıhhatte olsunlar ama bir şeyler oldu; söylenmeyecek sözler söylemeye başladı zat-ı alileri.

Birden acayipleşti havalar gibi.

Kendimizi üç çocuk ısrarlarına alıştırmışken; o nüfus artışına başka çareler önermeye başladı. Aklıma Deve Kuşu Kabere'den Metin Akpınar'ın sözleri geliyor; “Bir 70 Milyon olalım da görün o zaman”.

Sahi 70 milyonu çoktan solladık. Ne oldu solladık da. Sokak çocuklarımızın sayısı mı azaldı? Aksine çocuklarımızı cezaevlerine tıkmaya başladık daha fazla oranda. Nüfüs planmasıyla kalkınma modelleri üzerine tez çalışmaları ile Roboski katiamının sorumlularını araştırma - soruşturma çalışmaları birbirine karıştı.

Aman efendim iyi sıhhatte olsunlar. Arap alemindeki mazlum çocukların acısıyla ciğerleri yanıp tutuşurken, hak arayan işçisine, memuruna biber gazından gayrısını hak görmeyen adaletlum, cennet kapısını zorlayacam derdiyle grev yasaklarına da başladı. Hazır yasaklara başlamışken kürtajı da aradan çıkarıveririm diye düşünebilir devletlimiz.

Neden olmasın iyi sıhhatte olsunlar. Nüfusumuzun artmasından korkan düşman komşularımız, sıfır çözüm politikalarımıza göstermelik olur verirlerken, sinsice, çocuklarımızın nasıl doğmaları ya da kadınlarımızın nasıl doğurmamaları üzerine gizli planlarını uyguluyorlar. Allahtan iyi sıhhatte olsunlar bir devletimiz var. Her türlü komploya karşı doğmamış çocuklarımızın hayatını koruyor. Doğduktan sonra da zaten Allah Kerim hepsinin rızkını verecek nasılsa. Herkes rızkıyla beraber doğar ya.

Kiminin rızkına Roboski'de oduğu gibi F16'lardan bombalar düşebilir.

“Allahın verdiği canı Allahtan başka kimse alamaz.” İyi sıhhatte olsunlar. Doğru derler de, devlet işin içine girer de can alırsa. Kendine durumdan görev çıkararak çoluk çocuk demeden cana kastederse...

Hak mıdır?..

“Kürtaj haktır, Uludere katliam” demiş kadınlar. İyi sıhhatte olsunlar “bunlar feminist” buyurmuşlar.

Feminist kadın değil midir?

Feministten ana olmaz mı?

Efendim iyi sıhhatte olsunlar çok konuşmaya başladı...

Sormak lazım;

Efendim hani iyi sıhhatte olunuz da, Demirel’le bir yakınlığınız var mı acaba?


Ali Rıza ÜLEÇ

03.06.2012, Almanya


Son Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2012 15:40

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaş
0
Yorumlar
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.