AK Parti Urla İlçe Başkanlığı için konuşulan isimler...

04 Mart 2018 17:17  

 

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı için konuşulan isimler...

İzmir İl Başkanı Şengül’ün, pek çok ilçede değişiklik için hazırlık yaptığı yönünde www.egedesonsoz.com’da yayınlanan haberden sonra Urla’da da kulisler hızlandı. Mevcut ilçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici’nin görevden alınacağı söylentileri artarken koltuğa oturması ihtimal içinde olan partililerin adları da sıralanıyor.

Bilici’nin yerine öne çıkan isimler arasında Ahmet Çetin Tutar, Şahin Emre ve Önder Şengüler yer alıyor.

İlçe yapılanmalarının çok gecikmeyeceği, bu hafta içinde değişikliklerin gerçekleşeceği yönünde söylentiler de yoğunlaşırken, AK Parti Urla İlçe Örgütü arasında atanacak başkan merak konusu oldu.

 

   

Mevcut Başkan Ahmet Olgun Bilici’nin yerine adları geçen adaylardan Ahmet Çetin Tutar halen AK Parti İlçe Yönetimi’nde yer alıyor. Tutar, Bilici’den önce görevden ayrılan Safiye Özcan’dan sonra bir süre de başkanlık görevine vekalet etmişti.

Şahin Emre de Bilici’nin başkan olarak atandığı dönemde genel merkeze davet edilen 4 kişi arasında yer alıyordu. Emre ayrıca 2015 seçimlerinde AK Parti Urla Belediye Başkan Aday Adayı da olmuştu.

Önder Şengüler de AK Parti Urla İlçe Teşkilatı’nda uzun yıllar Teşkilat Başkanı olarak görev yapmış, Safiye Özcan başkanlığından sonra Ankara’ya davet edilmiş ancak genel merkez tasarrufunu Ahmet Olgun Bilici yönünde kullanmıştı.

urlaegemenhaber.com

Son Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018 12:21

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0